Twintig jaar Partycentrum De Molen in Harskamp

Partycentrum De Molen viert jubileum

HARSKAMP Twintig jaar geleden namen Peter en Cynthia Verburgh het toenmalige zalencentrum De Molen in Harskamp over. In de afgelopen twee decennia groeide dit bedrijf uit tot een toonaangevend multifunctioneel partycentrum voor bruiloften, (bedrijfs)feesten, vergaderingen, presentaties en diners.

Jaarlijks trekt Partycentrum De Molen aan de Molenweg 12 in Harskamp ruim honderdduizend bezoekers.

Kindermiddag

„Dit vierde lustrum vieren we met verschillende jubileumaanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen”, zegt Peter Verburgh. „Iedere maand hebben we een aanbieding, variërend van een gratis bruidsboeket of corsages van een lokale ondernemer tot korting op de prijs van een feest of partij.

Op woensdag 11 juli staat er een kindermiddag op het programma met onder meer springkussens en een kleurplaatactie, waarmee fraaie prijzen zijn te winnen.”

Foto rechts: Peter en Cynthia Verburgh bouwden afgelopen twintig jaar het voormalige zalencentrum De Molen uit tot een multifunctioneel partycentrum – Eigen foto

Zalen en catering

In bruiloft- en dineropstelling biedt de grote zaal van partycentrum De Molen ruimte aan 450 gasten. Voor vergaderingen of congressen kunnen er zeker 750 mensen terecht. Ook is er een ruimte voor gezelschappen tot maximaal 120 personen. „Voor kleinere groepen kunnen we met een chique afscheiding de zaal aanpassen aan het aantal gebruikers. Op de bovenverdieping beschikken we sinds kort over een aparte vergaderruimte met audiovisuele middelen en natuurlijk wifi.

De grote zaal van Partycentrum De Molen biedt ruimte aan maximaal 450 personen voor een bruiloft en tot maximaal 750 personen voor vergaderingen, herdenkingsdiensten, congressen - Eigen foto

De grote zaal van Partycentrum De Molen biedt ruimte aan maximaal 450 personen voor een bruiloft en tot maximaal 750 personen voor vergaderingen, herdenkingsdiensten, congressen – Eigen foto

Gestage groei

Naast onze activiteiten in het partycentrum hebben we Hoge Veluwe Catering ontwikkeld. Deze formule maakt een gestage groei door, vooral door het gebruik van lokale producten. Er werken ongeveer 35 mensen bij ons in het bedrijf”, licht Peter toe. „Catering kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en natuurlijk met volledige ,Turn Key’ mogelijkheden.”

Het personeel van De Molen met in het midden Peter en Cynthia - Eigen foto

Het personeel van Partycentrum De Molen met in het midden Peter en Cynthia – Eigen foto

Metamorfose

Terugkijkend op de afgelopen twintig jaar verklaart Peter het succes van het partycentrum door de professionaliteit van de medewerkers van De Molen als het gaat om de organisatie van (bedrijfs)feesten en partijen. „We werken met eerlijke producten van lokale boeren die zijn aangesloten bij de Coöperatie Boerenhart.

Daarnaast zetten we in op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen het partycentrum en de cateringservice. „Veel organisaties waar we voor werken vinden dat belangrijk, net als wij”, vervolgt Peter. „Ook ondergaat ons bedrijf deze zomer een ware metamorfose en krijgt ons partycentrum een nieuwe frisse ‚look’. Daarmee is het klaar voor de toekomst.”

Meer info: www.partymolen.nl www.hogeveluwecatering.nl

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/07/11/twintig-jaar-partycentrum-de-molen-in-harskamp/