Nunspeter Rein Lotterman in ‘Verzamelkoorts’

Televisieprogramma besteed aandacht aan Veluwse klederdracht

Verzamelkoorts is een SBS6 programma. Kim-Lian van der Meij presenteert het programma over fervente verzamelaars.
In Verzamelkoorts zoekt Kim-Lian mensen met een verschrikkelijke drang om iets te verzamelen. In Verzamelkoorts probeert Kim-Lian er achter te komen waar deze verzameldrang vandaan komt en wat voor impact het heeft op het leven van de verzamelaars. Ook zien we Bekende Nederlanders en hun verzamelingen.

Rein Lotterman en Kim Lian van der Meij in Veluws Kostuum (collectie R. Lotterman) – Foto: ©Alie Lotterman

Rein Lotterman

De Nunspeter verzamelaar van streekdrachten   is woensdag 14 maart a.s. te zien in het SBS- TV-programma ‘Verzamelkoorts’. In dit programma waaraan ook andere hobbyisten hun medewerking verlenen, vertelt hij hoe zijn passie voor klederdrachten is ontstaan en laat hij een gedeelte van zijn collectie zien.

De TV-opnames zijn gemaakt in Nunspeet en in het Fries Museum in Leeuwarden.
Het programma wordt uitgezonden op SBS 6 om 21.30 uur.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/03/08/nunspeter-rein-lotterman-verzamelkoorts/