Foto-expositie Willem Mourik in bibliotheek Wageningen

Natuur is boeiend

Willem Mourik exposeert een selectie van diverse natuurfoto’s uit Nederlandse en Europese natuurgebieden met een scala aan flora, fauna en landschap opnames tijdens de oktobermaand in de bibliotheek (BBLTHK) in Wageningen.

Kijken is wat anders dan zien, net zoals het verschil tussen horen en luisteren.

Oud jong voedt jong jong – Foto: Willem Mourik

Natuur zien

Niet alleen kijken naar de natuur, maar ook de natuur zien is één van de grondslagen van de opleiding voor natuurgids van NP de Hoge Veluwe, georganiseerd door de Vereniging Vrienden van de Hoge Veluwe, welke opleiding in januari 2018 weer van start gaat. Mensen rond leiden om de natuur te leren zien is een dankbaar gegeven, maar ook met fotograferen moet je de natuur kunnen zien.

4 t/m 31 oktober in de bibliotheek (BBLTHK) Wageningen: “Natuur is boeiend”.

Meer info: Natuurisboeiend.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2017/10/12/foto-expositie-willem-mourik-bibliotheek-wageningen/