Hessenweg bij Vierhouten

Hessenweg van Amersfoort naar Zwolle in de Elspeetse Heide

Wilco van den Top uit Vierhouten stuurde ons een aantal foto’s, die hij afgelopen februari maakte van de voormalige Hessenweg Amersfoort-Zwolle die op dat moment prachtig zichtbaar was in de Elspeetse Heide bij Vierhouten.
Door de sneeuwval waren de oude sporen goed te zien. Als je er oog voor hebt dan is de weg op veel plaatsen nog terug te vinden in de omgeving van Vierhouten.

Door de lichte sneeuwval waren de Hessensporen goed zichtbaar – Foto”s: ©Wilco van den Top

Waterput bij ‘t Soerel

Bij de voormalige herberg ‘t Soerel is de oude put nog terug te vinden, deze moet vroeger zo’n 20 meter diep zijn geweest.

De oude waterput bij ‘t Soerel – Foto’s: ©Wilco van den Top

Tekst en foto’s: ©Wilco van den Top uit Vierhouten.

____________________________________________________________________________________________________

Uw Cultuur/Natuurmoment…

silhouet-fotograafb-e1415561799201

Mooie, aparte en unieke foto’s, films en verhalen

De redactie van de Veluwenaar staat altijd open voor uw unieke ‘Natuurmoment’! Dit is mogelijk, door een mooie foto en/of filmpje met uw eigen verhaal naar ons te mailen (zie onder)!
Het is uiteraard van belang dat uw ‘Cultuur/Natuurmoment’ een aanvullend en interessant karakter heeft en in de regel op de Veluwe heeft plaatsgevonden, uitzonderingen natuurlijk daargelaten.
Het is belangrijk, dat u eigen foto/film-materiaal gebruikt (dit in verband met copyright) en dat uw foto’s en films uiteraard van goede kwaliteit zijn om te kunnen publiceren!

De redactie behoudt zich uiteraard wel het recht voor om i.o. ingezonden artikelen aan te passen. Daarnaast kan het soms gebeuren, dat de redactie om een bepaalde reden besluit om foto’s en/of artikelen niet te plaatsen.

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich geheel belangeloos inzet voor het behoud van natuur en cultuur op de Veluwe. Derhalve kunnen er – op wat voor wijze dan ook – geen rechten ontleend worden aan uw bijdragen. Ook stelt de redactie van de Veluwenaar zich niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen, die voortvloeien uit het geplaatste artikel!

U kunt uw bijdrage sturen naar: info@de-veluwenaar.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2017/04/11/hessenweg-bij-vierhouten/