Goede Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar

jubil25-2-2jubil25-2-2Het bestuur van de Jac.Gazenbeekstichting wil vanaf deze plek

al haar vrijwilligers en donateurs bedanken,

voor hun inzet en bijdrage
in het afgelopen jubileumjaar!

 

p1450184-kerst-nieuwjaar-voor-weblog

Het witte kerkje in Hoenderloo in een witte wereld – Foto: ©Louis Fraanje

Achterom kijken

In de laatste maand van het jaar, kijken we vaak nog eens eventjes achterom naar de maanden die achter ons liggen. Voor de Jac. Gazenbeekstichting was het 25 jarig jubileum wel het “hoogtepunt” in 2016 en daar kunnen en mogen we best met een beetje trots op terugkijken. We zijn dan ook met z’n allen, heel erg dankbaar dat we – ondanks alle ‘ups en downs’ –  zover zijn gekomen!

Stilte

Hulsttakje in de sneeuw - Foto: ©Ger ten Haaf

Hulsttakje in de sneeuw – Foto: ©Ger ten Haaf

Daarnaast willen we ook in stilte onze familie, vrienden en kennissen gedenken, waarvan er al velen ons zijn ‘voorgegaan’ en het ‘aardse’ leven hebben moeten verwisselen met het ‘eeuwige’. Dan is een moment van ‘stilte’ juist heel goed op zijn plaats en mogen wij – naast alle vreugde – ook best eens even ‘stilstaan’ bij het verdriet wat achter ons ligt.

Tenslotte

Samen met het mooie en pure beeld van dat witte kerkje in Hoenderloo, dat als een ‘baken’ temidden van die witte wereld staat en het groene hulsttakje met de vuurrode bessen, wens ik u namens het bestuur van de Jac. Gazenbeekstichting

 “Goede Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar” 

Louis Fraanje, voorzitter – Jac. Gazenbeekstichting

********************************************************************************************************************************************

Lees ook: Drie Koningen zonder ster

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2016/12/17/goede-kerstdagen-en-gelukkig-nieuwjaar-4/