10e “Dag van de BOA”

weblogo

Speciaal voor u als BOA en/of teamleider vindt op D.V. 14 november 2016 de 10e “Dag van de BOA” plaats. In één dag bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kortom, het event waar u inspiratie op doet en vele netwerkmogelijkheden heeft met vakgenoten vanuit het hele land!

1115

Samenwerking boswachter, defensie en politie – Foto: Archief Boatips.nl

10e Dag van de BOA – Ontdek uw kracht als BOA

boa_insigne_groen

…groen, een samenspel!

ym1fjyks

Blauw en…

>> Lees verder

____________________________________________________________________________________________________

BOA’s kunnen minderjarigen doorverwijzen naar Halt

Jongeren tussen 12 en 18 jaar kunnen bij overtredingen doorverwezen worden naar Halt. Dit kan ook door buitengewoon opsporingsambtenaren gebeuren, als daar over lokale afspraken zijn gemaakt.

De BOA’s kunnen de jongeren doorverwijzen op basis van lokale afspraken die worden samengesteld in de driehoek; burgemeester, politie en officier van Justitie. Maar ook projectmatige aanwijzing van het Openbare Ministerie (bijvoorbeeld tijdens de vuurwerkperiode van 1 december 2016 tot en met 31 januari 2017. Politie en BOA’s hebben een gedeelde verantwoordelijkheid met betrekking tot toezicht en handhaving van leefbaarheid en veiligheid in een

>> Lees verder

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2016/11/08/10e-dag-boa/