Terugblik op een winterdag

Indrukken van de Veluwezoom

Wil van Zummeren op de fiets

Wil de fietsende filmer

De fietsende filmer of filmende fietser Wil van Zummeren uit Dieren is voor de vaste bezoekers van ‘De Veluwenaar’ ondertussen geen onbekende meer. Zijn serie “Vier seizoenen Veluwezoom”, waarvan wij inmiddels drie delen hebben gepubliceerd, waren zeer zeker de moeite van het bekijken waard. Schitterende filmbeelden van een heel jaar fietsen van Dieren naar Arnhem over de Veluwezoom en in het bijzonder de  Posbank.

Natuurliefhebber Wil van Zummeren ontmoet tijdens zijn fietstochten, edelherten, reeën, wilde zwijnen en vele andere dieren. Tegelijkertijd kunt u meegenieten van het prachtige landschap van de Veluwezoom.

87746905

Winter op de Veluwezoom – Foto: ©Wil van Zummeren

Een witte deken

Op 16 februari jl. maakte hij een korte impressie van de eerste winterdag, mooie sfeerbeelden zowel foto’s als film van een roedel kaalwild(hindes) en zwijnen in een winters landschap! Het is misschien alweer even geleden en heeft iedereen op dit moment al volop de lente in zijn hoofd, toch willen wij u deze mooie beelden niet onthouden!

Bekijk ook:  Purperen kleed op de golvende Veluwezoom

____________________________________________________________________________________________________

Zie onderstaand filmpje:

 

Bekijk meer van:  Panoramio – Photos by Wil van Zummeren

_______________________________________________________________________________________________

Uw natuurmoment!

silhouet-fotograafb-e1415561799201

Mooie, aparte en unieke foto’s, films en verhalen

De redactie van de Veluwenaar staat altijd open voor uw unieke ‘Natuurmoment’! Dit is mogelijk, door een mooie foto en/of filmpje met uw eigen verhaal naar ons te mailen (zie onder)!
Het is uiteraard van belang dat uw ‘Natuurmoment’ een aanvullend en interessant karakter heeft en in de regel op de Veluwe heeft plaatsgevonden, uitzonderingen daargelaten.
Het is belangrijk, dat u eigen foto/film-materiaal gebruikt (dit in verband met copyright) en dat uw foto’s en films uiteraard van goede kwaliteit zijn om te kunnen publiceren!

De redactie behoudt zich uiteraard wel het recht voor om i.o. ingezonden artikelen aan te passen. Daarnaast kan het soms gebeuren, dat de redactie om een bepaalde reden besluit om foto’s en/of artikelen niet te plaatsen.

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich geheel belangeloos inzet voor het behoud van natuur en cultuur op de Veluwe. Derhalve kunnen er – op wat voor wijze dan ook – geen rechten ontleend worden aan uw bijdragen. Ook stelt de redactie van de Veluwenaar zich niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen, die voortvloeien uit het geplaatste artikel en foto’s!

U kunt uw bijdrage sturen naar: info@de-veluwenaar.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2016/04/21/witte-hoed/