Louis Fraanje vandaag op TV in Gelderse Koppen

 photophotoEn… vandaag…

Zaterdag 16 januari is de uitzending!

 

“LOUIS DE VRIJBUITER”

Louis Fraanje is verhalenverteller, schrijver, natuurfotograaf én een echte vrijbuiter. Met maar één liefde: “de Veluwe”. Dit natuurgebied zit diepgeworteld in hem. Het is zijn geboortegrond, zijn achtertuin, maar bovenal het gebied waar hij zich vrij en thuis tegelijk voelt. Vanavond kunt u daar alles over horen en zien in “Gelderse Koppen”.

IMG_8974

Cameraman Gerrit Jonker en natuurliefhebber Louis Fraanje tijdens de opnamen – Foto’s: ©Barbara de Baare

Gelderse Koppen

Vandaag zaterdag 16 januari om 18.20 uur is onze voorzitter Louis Fraanje te gast bij Omroep Gelderland in het TV-programma “Gelderse Koppen” met Harm Edens. Programmamaker Barbara de Baare maakte een heel mooi  TV-portret van Louis Fraanje, waarin zij hem tijdens zijn zwerftochten over de Veluwe volgt met de camera .

 

IMG_8973

Louis Fraanje tijdens de opnamen – Foto’s: ©Barbara de Baare

Bijzonder, opvallend, grappig of ontroerend

Elke zaterdagavond vullen de ‘Gelderse Koppen’ van Harm je scherm met opmerkelijke en aandoenlijke verhalen.

“Gelderse Koppen” is een programma van TV Gelderland waarin presentator Harm Edens met een speciale Mini de hele provincie doorkruist op zoek naar bijzonder, opvallend, grappig of ontroerend nieuws.

***

 

Uitzending

Vandaag zaterdag 16 januari 2016, om 18.20 uur
(en dat wordt elk uur herhaald)

LUNTEREN – Louis Fraanje is verhalenverteller, schrijver, natuurfotograaf én een echte vrijbuiter. Met maar één liefde: de Veluwe. Dit natuurgebied zit diepgeworteld in hem. Het is zijn geboortegrond, zijn achtertuin, maar bovenal het gebied waar hij zich vrij en thuis tegelijk voelt.

___________________________________________________________________________________________

Bekijk het filmpje:

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2016/01/16/louis-fraanje-vandaag-op-tv-in-gelderse-koppen/