Boerenbruiloft in Oldebroek 2015

Uitnodiging voor boerenbruiloft

Boerderijmuseum ‘De Bovenstreek’ in Oldebroek houdt vrijdag 13 en zaterdag 14 november een twee dagen durende Herfstfair in en bij het museum aan de Bovenstraatweg 10A in Oldebroek. De Herfstfair, vorig jaar voor de eerste keer gehouden, kent een aantrekkelijk programma.

004 (1)

Boerderijmuseum “De Bovenstreek” in Oldebroek – ©Eigen foto

Boerenbruiloft

De Herfstfair begint vrijdag 13 november vanaf plm. 16.00 uur met een nieuw programmaonderdeel: een compleet nagespeelde boerenbruiloft met o.a. de huwelijksvoltrekking met getuigen, een broodmaaltijd, een receptie en een avondprogramma. Publiek is welkom bij deze activiteit, waaraan ook meegewerkt wordt door de aan het Boerderijmuseum gelieerde klederdrachtgroep Veluws Schoon.

Week 43 Boerenbruiloft IMG_5861A

Gasten wordt gevraagd zich aan te melden voor de vrijdag 13 november te houden boerenbruiloft in het Boerderijmuseum – Foto: ©Janneke van Boven

Aanmelden 

De kosten voor de gasten zijn: 25 euro p.p. voor het complete programma van de boerenbruiloft; 17,50 euro p.p. voor de broodmaaltijd en het avondprogramma; 7,50 euro voor de bevestiging, de trouwerij en de receptie.
Gasten kunnen zich tijdens kantooruren aanmelden bij het Boerderijmuseum.

Tel. 0525 63 1457 of per mail: bovenstreek@hetnet.nl

Meer info: Boerderijmuseum de Bovenstreek in Oldebroek

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2015/10/26/boerenbruiloft-in-oldebroek-2015/