Gerrit en Tiny de Graaff… groen in de liefde

mini-ben-1mini-ben-1Natuurkenner in TV-programma “Gelderse Koppen” 

BARNEVELD – Gerrit de Graaff (82) is dol op de natuur, en op zijn vrouw Tiny. Gerrit is natuurkenner. Hij schrijft al jaren artikelen in de Barneveldse Krant, inmiddels zijn dat er al bijna 500 en daarbij schreef hij ook een respectabel aantal boeken over de natuur. Zijn vrouw Tiny deelt deze liefde voor het groen, ze hebben elkaar daar echt in gevonden.

De wereld van…

Gerrit de Graaff is ook één van onze auteurs, die regelmatig  een aantal van zijn verhalen – die hij wekelijks voor de Barneveldse Krant schrijft onder de noemer:  De wereld van…  – ook op ons weblog publiceert. Wij waarderen deze samenwerking met  Gerrit de Graaff en natuurlijk ook – niet te vergeten – de redactie van de Barneveldse Krant, dat moge duidelijk zijn!

gk_17_10_2015_barneveld_groen_in_de_liefde_20151014150642_3

Gerrit en Tiny de Graaff in het Schaffelaarse Bos te Barneveld – Foto: ©Omroep Gelderland

Gelderse Koppen

Op zaterdagavond 17 oktober jl. waren Gerrit en Tiny de Graaff bij Omroep Gelderland te gast in het TV-programma “Gelderse Koppen” met Harm Edens. De presentator kwam langs in Barneveld bij Gerrit en Tiny en wandelde met hen door het Schaffelaarse Bos te Barneveld.

Elke zaterdagavond vullen de ‘Gelderse Koppen’ van Harm je scherm met opmerkelijke en aandoenlijke verhalen. “Gelderse Koppen” is een programma van TV Gelderland waarin presentator Harm Edens met een speciale Mini de hele provincie doorkruist op zoek naar bijzonder, opvallend, grappig of ontroerend nieuws.

e282fa9a-2ebb-48d4-80c0-ee0b6c77228c_header_gk

Harm Edens de presentator van “Gelderse Koppen” – Foto: ©Omroep Gelderland

 ***

Bekijk hier de uitzending van Gelderse Koppen op 17 oktober 2015

Uitzending gezocht….

groen in de liefde

Groen in de liefde

Omroep Gelderland
https://www.gld.nl › nieuws › groen-in-de-liefde
15 okt 2015 — Gerrit is natuurkenner. Hij schrijft al jaren artikelen en boeken over de natuur en zijn vrouw deelt deze liefde voor het groen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2015/10/23/gerrit-en-tiny-de-graaff-groen-in-de-liefde/