Ongestoorde voorbijgangers

Soms maak je rare dingen mee in de natuur, zo ook de afgelopen week. We waren op zoek naar het wild en stonden met onze kijker aan de bosrand over het open veld  te turen. Een roedel kaalwild (hinde’s) was in de ochtend neergestreken om lekker te gaan herkauwen. Opeens kwamen er van links twee zwijnen aansjouwen. Ze liepen op hun gemakje langs het roedel hinde’s.

DSC_8684

Ongestoorde voorbijgangers in het wild

Wel een komisch gezicht. Toen ze bijna rakelings langs een hinde liepen, klikte de camera. “Lig je net lekker te herkauwen, komen de wilde zwijnen je rust verstoren”, heeft deze hinde misschien wel gedacht? De zwijnen trokken zich nergens wat van aan en sjouwden ongestoord verder.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2014/08/21/ongestoorde-voorbijgangers/