Licht in schaduw

Niet ver van Hoog Buurlo ligt een hoge heuvel.   Je kan daar in de verte aan de horizon Barneveld zien liggen. Fransien en ik komen er graag.   Een week geleden waren we er ook.   Het weer was, voor de tijd van het jaar niet zo heel erg mooi.   En dat terwijl we net de langste dag achter de rug hebben.   Maar tussen de regenbuien door was daar toch af en toe de zon en dan toverde het licht opeens een heel mooi beeld tevoorschijn.

klik om te vergroten

Fransien Fraanje op de heuvel bij Hoog Buurlo – Foto: ©Louis Fraanje

Heel even blies de wind het wolkendek open en de zon liet zich in volle glorie zien.   Terwijl Fransien door haar verrekijker naar de einder stond te turen, zette het zonlicht haar en de omgeving in een toverachtig licht.
Licht en schaduw gaven het geheel een extra dimensie en maakte deze ‘regendag’ tot een feestdag.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2013/07/01/licht-in-schaduw/