Hert speelt verstoppertje

Het zal je maar gebeuren:  Je gaat in de avond op zoek naar herten maar…. ze zijn nergens te bekennen.
Je kijkt en tuurt vanaf de bosrand, maar je ziet er nergens één, zelfs geen kleintje. En toch…

klik om te vergroten

Achter de jeep staat de gaffelspiser – Foto: ©Louis Fraanje

Komische situatie

Wat de jachtopzichter niet ziet maar de fotograaf wel, direct achter de jeep, staat.. een jong hert dat zich daar heel brutaal achter schuilhoudt. Het hert – een gaffelspitser – kijkt een beetje verbaasd, of is dat misschien leedvermaak wat wij in de ogen van het hert ontdekken? We zullen het misschien nooit weten, maar het was wel een hele komische situatie.Daar komt nog bij, dat wij toen op dat moment niet konden weten, dat dit hert, later de zo beroemde “Hubertus” zou zijn.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2013/02/20/hert-speelt-verstoppertje/