Stilstaan bij het woordje “samen”

Veluwenaar Louis Fraanje

Veluwenaar Louis Fraanje

Om over na te denken… of juist ter bemoediging!

Zo kwam ik onlangs deze tekst tegen, met de volgende woorden:

“We staan niet altijd stil bij het woordje “samen”
maar het is een groot gemis, als “samen” uit je leven is!”

Waarbij het woordje “samen” mij heel erg aangreep, want vooral als je ouder mag worden en al eens eerder iemand hebt verloren die je lief en dierbaar was, dan is het allemaal heus niet zo vanzelfsprekend meer.

Zonsondergang op de Veluwe - Foto: ©Louis Fraanje

Zonsondergang op de Veluwe – Foto: ©Louis Fraanje

Stilstaan

Ik heb het al vaker genoemd, maar vooral de laatste tijd zijn er weer velen ons ontvallen, familie, vrienden en bekenden, die ons allemaal zijn voorgegaan op de weg, die ook wij eens zullen moeten gaan, niemand uitgezonderd. En de rij met namen wordt alsmaar langer en tegelijkertijd ook de rij met ‘achterblijvers’, daar mogen wij ook gerust eens ‘stil’ bij staan.

Liefdevol

Daarom willen wij vooral ook hen een hart onder de riem te steken en hiermee ons liefdevolle medeleven te betonen en met deze woorden een hartverwarmende omhelzing geven en hen allen daarbij vooral ook heel veel sterkte en Gods nabijheid toewensen!🙏

Louis Fraanje

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2024/03/23/stilstaan-bij-het-woordje-samen/