1953 – Robert (Rob) Dauvillier – 2023

Veluwe – Nieuwegein  –  In memoriam…

Vandaag vind de uitvaart plaats van onze natuurvriend Rob Dauvillier, die afgelopen vrijdag 24 november plotseling op 70 jarige leeftijd is overleden.
Rob en ook zijn vrouw Ans, zijn goede bekenden van ons en vooral op de Hoge Veluwe kwamen wij elkaar regelmatig tegen.

Buitenbeentje

Rob was een echte liefhebber van de Veluwse natuur en daarnaast een gepassioneerd natuurfotograaf, met een geheel eigen stijl en zeker geen alledaags type, meer een ‘buitenbeentje’ met een heel apart soort humor, iets wat hem dan ook zo typeerde.

Hij was iemand die er geen doekjes om wondt, vaak heel direct en recht voor zijn raap was, maar ook ‘vergevingsgezind’ en zijn fouten toe kon geven en vooral dat sierde hem, mede ook daarom konden wij elkaar zo goed begrijpen.

Helaas, zijn plotselinge dood heeft aan dit alles een einde gemaakt, we zullen hem zeker missen en ook veel anderen die Rob goed gekend hebben. Hij is de zoveelste op rij die ons is ontvallen en die ons is ons voorgegaan op de weg, die ook wij eens zullen moeten gaan, niemand uitgezonderd.

1953 - Rob Dauvillier - 2023 - Eigen profielfoto

1953 – Rob Dauvillier – 2023 – Eigen profielfoto

Troost

Lieve Ans Dauvillier, ook via deze weg, willen wij jou in ieder geval heel veel sterkte en troost toewensen, om het verlies van je beste maatje en echtgenoot te kunnen verwerken. Hoe moeilijk is het, als je plotseling iemand moet missen die je dagelijks om je heen hebt en waar je alles mee deelt.

Wij willen je bij al dit verdriet, Gods nabijheid toewensen, dat Hij je er doorheen wil dragen, hoe moeilijk alles ook zal zijn. Ook bidden we voor je als vrienden onder vrienden, voor jou Ans, maar ook voor Janice & Maikel, Jayden en Maelynn en allen die je lief en dierbaar zijn.

Warme groeten van jullie Veluwse natuurvrienden Louis en Fransien Fraanje & Florus en Jannie van den Berg

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2023/12/01/1953-robert-rob-dauvillier-2023/