Onze eerste computer voor de Jac. Gazenbeekstichting

Terugblik…

Zo af en toe kijken wij samen met u terug in een eerder geschreven artikel, dat te maken heeft met de activiteiten van de Jac. Gazenbeekstichting.

De bedoeling van de redactie is, om deze artikelen – met bronvermelding – te publiceren op ons weblog, al dan niet voorzien van oude en/of nieuwe foto’s.

Het betreffende verhaal is 30 jaar geleden gepubliceerd in het blad “De Veluwenaar” 1e jaargang – nummer: 3 – 1993  en nu dus ook op ons weblog “De Veluwenaar”!

Herinnering van 30 jaar geleden…

Op vrijdag 28 mei 1993 ontvingen wij uit handen van de heer W.J.H. Pieters, hoofd automatisering van Wisa. B.V. uit Arnhem, een IBM computer tezamen met een Deskjet printer voor het secretariaat van de Jac. Gazenbeekstichting.
Wellicht zullen onze donateurs vanaf de begintijd, zich nog wel kunnen herinneren dat de Firma Wisa B.V. vanaf de oprichting sponsor van de stichting is geweest. Zij had destijds besloten om in plaats van de jaarlijkse bijdrage, dit fantastische hulpmiddel geschonken voor ons secretariaat.

De heer W.J.H. Pieters(L) en Louis Fraanje tijdens de overhandiging – Foto: ©Jac. Gazenbeekstichting/Wisa B.V.

De heer W.J.H. Pieters(L) en Louis Fraanje tijdens de overhandiging – Foto: ©Jac. Gazenbeekstichting/Wisa B.V.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2023/09/28/onze-eerste-computer-voor-de-jac-gazenbeekstichting/