Kleurrijk Lentefeest op Landgoed Staverden!

Kleurrijke tapijt met krokussen is echt de moeite waard…

Afgelopen zaterdagmiddag 4 maart 2023  waren Fransien en ik op Staverden, om te kijken of de krokussen al in bloei stonden, want dat is ieder jaar weer een verrassing. Want… niet ieder voorjaar is het kleurrijke tapijt met krokussen hetzelfde, maar nu is het echt de moeite waard. Dus hebben we soms plat op onze buik de krokussen op de gevoelige plaat vastgelegd!

Met een prachtig en kleurrijk tapijt vol krokussen op de voorgrond, lijkt het witte Kasteel Staverden nog mooier. Ook Fransien (links) is lekker bezig om de bloemetjes in haar lens te vangen - Foto: ©Louis Fraanje

Met een prachtig en kleurrijk tapijt vol krokussen op de voorgrond, lijkt het witte Kasteel Staverden nog mooier. Ook Fransien (links) is lekker bezig om de bloemetjes in haar lens te vangen – Foto: ©Louis Fraanje

Met haar rug naar het kasteel brengt ze het bekende bruggetje in beeld en tja, daar zit warempel ook nog een bekende in de hoek - Foto: ©Fransien Fraanje

Met haar rug naar het kasteel brengt Fransien het bekende bruggetje in beeld en tja, daar zit warempel ook nog een bekende in de hoek – Foto: ©Fransien Fraanje

Tot slot maakte Fransien als het ware plat op haar buik deze schitterende opname van het witte Kasteel Staverden omringd door het prachtige krokussentapijt! Super mooi gedaan echt genieten dit! - Foto: ©Fransien Fraanje

Tot slot maakte Fransien als het ware plat op haar buik deze schitterende opname van het witte Kasteel Staverden omringd door het prachtige krokussentapijt! Super mooi gedaan echt genieten dit! – Foto: ©Fransien Fraanje

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2023/03/07/kleurrijk-lentefeest-op-landgoed-staverden/