Binnenveld als mooiste natuurmoment van de dag!

Hélène Westerhof  - ©Eigen foto

Hélène Westerhof  – ©Eigen foto

Het Binnenveld in de lens gevangen…

Dat Hélène Westerhof uit Arnhem oog voor detail heeft, blijkt wel uit de prachtige sfeerfoto die zij een tijdje geleden in het Binnenveld maakte tijdens zonsondergang.
Een sfeervol natuurmoment, waarbij een stel fietsers voorbij komt en anderen de verte tegemoet rijden, waar zich boven de Grift een prachtige deken van mist heeft gevormd.

De ronde brug die je verderop ziet, is de fietsbrug over de Grift, deze brug verbindt het Wageningse Binnenveld ter hoogte van de Veenkampen met het Achterbergse Binnenveld aan de overkant. De grote tent stond er tijdelijk, maar past wonderwel in het gehele plaatje en geeft het geheel nog meer sfeer!

Een prachtige zonsondergang met mist en fietsers in het Binnenveld - Foto: ©Hélène Westerhof

Een prachtige zonsondergang met mist en fietsers in het Binnenveld – Foto: ©Hélène Westerhof

Prominente plaats

De redactie van De Veluwenaar krijgt zo af en toe een foto of filmpje toegezonden, die er echt uitspringt, in dit geval kwamen wij deze bijzondere foto tegen op de Facebookpagina van Hélène Westerhof.
Wij als redactie van de Veluwenaar, vonden het in ieder geval de moeite waard om deze foto – die zo’n schitterend sfeerbeeld van het Binnenveld geeft – een prominente plaats te geven op ons weblog! En daarmee deze schitterende opname als “Mooiste natuurmoment van de dag” extra te benoemen!

Meer prachtige foto’s: Hélène Westerhof

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2023/01/12/binnenveld-als-mooiste-natuurmoment-van-de-dag/