Onze eerste Sneeuwklokjes gezien…

De eerste voorboden van de Lente lachten ons toe…

Afgelopen zondag 8 januari 2023 heb ik  in de namiddag, samen met Fransien een heerlijk wandelingetje door onze buurt gemaakt en het ging aardig goed, ook al is het nog maar een voorzichtig begin, na alles wat ze in korte tijd heeft meegemaakt.
Daarnaast was er nog iets om blij van te worden, namelijk… dat wij ergens verscholen tussen het groen onder de bomen in het park de eerste Sneeuwklokjes ontdekten.

Sneeuwklokjes als ee eerste voorboden van de Lente – Foto: ©Louis Fraanje

Sneeuwklokjes als ee eerste voorboden van de Lente – Foto: ©Louis Fraanje

Genieten

Heel parmantig stond er al eentje volop in bloei, pril geluk tussen het groen op de grond, beschenen door het strijklicht van de middagzon. Tsja… daar kun je dan echt van genieten, ook al is het eigenlijk nog winter en hebben we geen sneeuw van betekenis gehad, al kan er natuurlijk nog van alles gebeuren. De eerste voorboden van de Lente lachten ons in ieder geval alweer vrolijk toe, wat een rijkdom, geweldig!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2023/01/09/onze-eerste-sneeuwklokjes-gezien/