Veluwse natuurliefhebbers in een kleurrijk decor!

Een prachtige herinnering aan een heerlijke boswandeling

Op de valreep nog een mooie herfstopname van ons tweetjes op vrijdag 30 oktober 2015 in het kleurrijke herfstbos tussen Beekbergen en Hoenderloo op de Veluwe.

En ook al is het inmiddels alweer 7 jaar geleden, dat doet er niets aan af, het is en blijft een prachtig sfeerplaatje. Samen heerlijk ongedwongen wandelen en genieten van de herfst, om dan tot slot op een bospad samen poseren, met de camera in de aanslag in een kleurrijk herfstdecor!

Veluwse natuurliefhebbers in een kleurrijk decor! – Eigen foto: ©Familie Fraanje

Veluwse natuurliefhebbers in een kleurrijk decor! – Eigen foto: ©Familie Fraanje

Geuren en goud

Een prachtige herinnering aan een heerlijke boswandeling in het overweldigende kleurrijke herfstbos. Tjonge, wat hebben we samen genoten van het ons omringende goud/gele herfstbos en met een beetje fantasie, ruik je de geuren van het stervende blad op de bosbodem.
Ondertussen hoorde je zo af en toe wat zacht geritsel van een vallend blaadje, maar verder was het muisstil en voelden we ons helemaal één met de natuur, wat is dat een enorm ‘rijk’ gevoel.
Echt een herinnering met een gouden randje en zo tellen wij iedere dag onze zegeningen, telkens weer opnieuw, met dank aan die grote Schepper!

*******************************************************************************************************************************

Om over na te denken… of juist ter bemoediging!

Lieve mensen, of het nu over geloof, hoop of liefde gaat, dat is allemaal niet zo belangrijk,
waar het bovenal HEM om gaat, is dit:
“Als je dat kleine vlammetje voortdurend blijft aanwakkeren, wordt het een geweldig vuur!”🙏

Zonsopkomst op de Veluwe - Tekst en foto: ©Louis Fraanje

Zonsopkomst op de Veluwe – Tekst en foto: ©Louis Fraanje

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2022/12/10/veluwse-natuurliefhebbers-in-een-kleurrijk-decor-2/