Proef het verschil met biologische streekproducten!

De Heitrappers doen zoveel mogelijk lokaal hun boodschappen…

Zoals nu onderhand iedereen – die ons kent en volgt – wel weet, fietsen wij best wel veel en brengt de Harley Trapson ons op de mooiste plekjes in de regio.

Daarnaast proberen we ook zo gezond mogelijk te leven en te eten, daarom proberen wij voor ons dagelijks eten, zoveel mogelijk lokaal onze boodschappen te doen.
Naast andere bekende biologische boerderijwinkels op de Veluwe, kwamen we dan tijdens onze fietstocht, terecht bij de Boerderijwinkel van De Hoge Born aan de Bornsesteeg 87 in Wageningen.

Fransien in gesprek met de beheerder van de Boerderijwinkel – Foto: ©Louis Fraanje

Fransien in gesprek met de beheerder van de Boerderijwinkel – Foto: ©Louis Fraanje

Uitgebreid assortiment

Zij hebben een uitgebreid assortiment aan biologische streekproducten zoals groente, fruit, zuivel, eieren, vlees, brood, sap en wijn. Groente en fruit worden verbouwd op eigen terrein. Eieren komen van onze eigen kippen en liggen dagelijks vers in het schap. Andere producten komen van biologische bedrijven uit de regio. De winkel heeft een bezorgservice voor klanten en voor de horeca.
Bij de winkel zijn ook pluktuinen met kruiden en snijbloemen, een theeterras met een speeltuin en een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

OPENINGSTIJDEN             

maandag t/m vrijdag 12:00 – 17:00 uur
zaterdag 10:30 – 14:30 uur                                       

Boerderijwinkel

Stichting De Hoge Born, zorgboerderij …

Bekijk ook het filmpje:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2022/07/28/proef-het-verschil-met-biologische-streekproducten/