Fietstocht binnendoor naar Barneveld – Deel 3 – Slot

Vanaf de Krommesteeg vervolgen we onze fietstocht naar Barneveld…

We fietsen dwars door het centrum van Lunteren via de Dorpsstraat en de Barneveldseweg naar het Veluwse dorp Barneveld. Daar aangekomen fietsen we direct door naar het bekende Kasteel de Schaffelaar en het achterliggende Schaffelaarsebos. Op een bankje in de buurt van de Orangerie, die helaas gesloten is,  drinken we een lekker bakkie koffie met een plak ontbijtkoek, die we zelf meegenomen hebben. Daarna maken we een heerlijke boswandeling, om dan daarna weer richting Ede te gaan!

 Inmiddels zijn we alweer in Barneveld aangeland en rijden na ons bezoek via de Koterweg, waar wij genieten van de prachtige rose bloesem op nummer 35 en de schitterende 'heidetuin'! Een duimpje waard! - Foto: ©Louis Fraanje

Inmiddels zijn we alweer in Barneveld centrum en rijden na ons bezoek via de Koterweg, waar wij genieten van de prachtige rose bloesem op nummer 35 en de schitterende ‘heidetuin’! Een duimpje waard! – Foto: ©Louis Fraanje

We gaan echt lekker via Lunteren en de Lunterse Kade met de Bruine Horst naar Ederveen - Foto: ©Louis Fraanje

We gaan echt lekker via Lunteren en de Lunterse Kade met de Bruine Horst naar Ederveen – Foto: ©Louis Fraanje

Dan de Nieuweweg op samen met de nieuwe Lente , die ons steeds een stapje voor is met haar bloeiende wimpels - Foto: ©Louis Fraanje

De Nieuweweg op samen met de nieuwe Lente, die ons steeds een stapje voor is met haar bloeiende bomen – Foto: ©Louis Fraanje

Wow wat een knalgele bloemen van de forsythia, prachtig. Nu op naar Pasen - Foto: ©Louis Fraanje

Wow wat een knalgele bloemen van de forsythia, prachtig. Nu op naar Pasen – Foto: ©Louis Fraanje

En met Pasen hoort er ook een eitje extra bij, die gaan we even bij de Meikade 40 halen - Foto: ©Louis Fraanje

En met Pasen hoort er ook een eitje extra bij, die gaan we even bij de Meikade 40 halen – Foto: ©Louis Fraanje

En... daar wacht ons een verrassing, want niet alleen een bakje met 10 eieren ligt er klaar in de automaat, maar ook nog eens een extra zakje met chocolade eitjes! Wat leuk... erg gewaardeerd! - Foto: ©Louis Fraanje

En… daar wacht ons een verrassing, want niet alleen een bakje met 10 eieren ligt er klaar in de automaat, maar ook nog eens een extra zakje met chocolade eitjes! Wat leuk… erg gewaardeerd! – Foto: ©Louis Fraanje

Slot    

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2021/04/08/fietstocht-binnendoor-naar-barneveld-deel-3-slot/