Met mijn hoofd in de wolken

Met mijn hoofd in de wolken

Ik heb er reeds vaker over geschreven, wolken fascineren mij al van kinds af aan, ze blijven mij boeien.  Het is gewoon heerlijk om alleen al naar die prachtige wolkenluchten te kijken en er met al je zintuigen van te genieten. En…  hoe langer je kijkt, des te meer ga je ontdekken, vooral als je jou eigen fantasie haar werk laat doen, dan gaat er echt een ‘wereld’ voor je open en vergeet je eventjes alles om je heen!

Een hoofd wordt zichtbaar in de wolken boven de Veluwe – Foto: ©Louis Fraanje

Een hoofd wordt zichtbaar in de wolken boven de Veluwe – Foto: ©Louis Fraanje

Met mijn hoofd in de wolken

Genieten van de mooie luchten,
gedachten waar je in kunt vluchten.

Fantasie, die jou daar hoog laat zweven,
als een Hemels geschenk aan jou gegeven.

Wat een heerlijk en machtig gevoel,
zomaar even weg te dromen, zonder doel.

Mooier kan ik het eigenlijk niet vertolken,
met mijn hoofd in de wolken.

Tekst: ©Louis Fraanje

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2021/01/07/met-mijn-hoofd-in-de-wolken/