2020 – Goede Kerstdagen en Voorspoedig Nieuwjaar – 2021

Kerst en Nieuwjaarswens…

Hierbij wil ik namens het bestuur van de Jac. Gazenbeekstichting,  heel graag vanaf deze plek onze vaste vrijwilligers bedanken voor hun inzet. En hierbij zeker niet te vergeten, de financiële ondersteuning van onze trouwe donateurs in het afgelopen jaar.

Prachtige zonsopkomst boven de Veluwse bossen - Foto: ©Louis Fraanje

Prachtige zonsopkomst boven de Veluwse bossen – Foto: ©Louis Fraanje

Donderdag 10 december 2020

Deze mooie ochtend  hebben mijn vrouw Fransien en ik weer samen vol bewondering staan kijken en genieten van het vlammend morgenrood boven de Veluwe. En… met een temperatuur van -1°C was dit een heerlijk begin van deze winterse decemberdag. Wat is er nou mooier, dan ‘s morgens naar buiten te kijken en dan zo’n schitterend en kleurrijk tafereel te mogen aanschouwen? Wat ben je dan een bevoorrecht mens en het mooiste van alles is, je krijgt het zomaar gratis en voor niks aangeboden, wat een weelde!

Donderdag 10 december 2020 - EDE-VELUWE - Vanmorgen om 08.20 uur genoten van een vlammend morgenrood boven de Veluwe, met een temperatuur van -1°C een heerlijk begin van deze dag - Foto: ©Louis Fraanje

Donderdagmorgen ook weer genoten van een vlammend morgenrood boven de Veluwe – Foto: ©Louis Fraanje

Kerstgeschenk

Ons mooiste Kerstgeschenk… dat ligt aan de Andere kant van al die mooie luchten, waarvan wij er ontelbare gefotografeerd hebben en waarvan Fransien en ik zo intens hebben genoten en nog steeds iedere keer weer genieten. Want… hoe vaak wij het al niet tegen elkaar gezegd hebben: “Als die hemel al zo mooi is aan deze kant, hoe ‘onvoorstelbaar’ mooi moet het dan wel daar aan die Andere kant zijn?”
En als het dan eenmaal zover is, om daar dan straks heen te kunnen gaan, naar die grote Schepper van al dit moois, dan is dat toch het allerbeste Kerstgeschenk wat je je maar zou kunnen wensen!

Louis op de uitkijk vanaf een heuvel in het Wekeromse Zand - Foto: ©Fransien Fraanje

Louis op de uitkijk vanaf een heuvel in het Wekeromse Zand – Foto: ©Fransien Fraanje

Tenslotte

Hierbij aansluitend willen wij natuurlijk ook heel graag de vele bezoekers van ons weblog “De Veluwenaar” en tegelijkertijd ook iedereen die de Veluwe en de Jac. Gazenbeekstichting een warm hart toedragen, hele goede Kerstdagen en een voorspoedig, gezond en vooral ook gelukkig Nieuwjaar toewensen!

Louis Fraanje, voorzitter – Jac. Gazenbeekstichting

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/12/11/2020-goede-kerstdagen-en-gelukkig-nieuwjaar-2021/