1.250.000 bezoekers voor de Veluwenaar!

In één jaar tijd 250.000 bezoekers erbij op ons weblog De Veluwenaar…

Op 30 oktober 2019 telden wij 1 miljoen bezoekers op “De Veluwenaar”

    En vandaag op 6 november 2020 precies om 12.10 uur…

1.250.000  bezoekers

***

Unieke bezoekers

Vanaf augustus 2014 zijn we begonnen met onze telling en de aantallen dus pas echt goed bij gaan houden. Het is ongelooflijk, maar in goed 6 jaar tijd, hebben we op ons weblog dus 1.250.000 unieke bezoekers mogen ontvangen.

En dat onze weblog wekelijks aan populariteit wint, zien we aan de stijgende lijn van bezoekersaantallen,  momenteel gemiddeld zo’n 600 tot 700 bezoekers per dag. Dat alles bij elkaar opgeteld is toch een geweldige score, waar wij met z’n allen best een beetje trots op mogen zijn!

Boeiend en interessant

Illustratie: ©grootgrabbit.nl

Illustratie: ©grootgrabbit.nl

Duidelijk is ook dat de mensen van de Jac. Gazenbeekstichting zich niet beperken tot een weblog met alleen maar informatie over de stichting. Nee… daarnaast publiceren zij ook heel veel artikelen en verhalen van en over de Veluwe, voorzien van veel foto’s en daar tussendoor ook filmpjes.

Dit alles tezamen maakt de weblog voor veel mensen juist zo boeiend en interessant, vandaar dat we – bij gezondheid – nog heel lang op de ingeslagen weg hopen door te gaan!

Zonder subsidie

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich – zonder subsidies – geheel belangeloos inzet voor het behoud van de natuur en cultuur op de Veluwe. Mede door de steun van haar trouwe donateurs, vrijwilligers en auteurs, kan zij zich blijven inzetten voor de toekomst van een mooie en leefbare Veluwe.

Logo-CMYK-Jac. Gazenbeekstichting

Een geweldige opsteker voor de redactie van ons weblog!

We mogen gerust aannemen, dat deze cijfers wel heel duidelijk aangeven, dat de Jac. Gazenbeekstichting met haar weblog “De Veluwenaar” een goede koers is gevaren. Daarnaast geeft deze hoge score de redactie ook een geweldige steun in de rug, als je ziet dat er zo ontzettend veel waardering voor ons weblog is!

vlag-wappert (1) - kopievlag-wappert (1)

***

Natuurlijk willen wij vanaf deze plaats,
u en jullie, onze bezoekers en de mensen
die hun bijdragen aan de weblog leveren,

heel hartelijk bedanken! 

______________________________________________________________________________________________________________________

Voelt u zich verbonden met de natuur en cultuur van de Veluwe
en wilt u de Jac. Gazenbeekstichting steunen?

De Jac. Gazenbeekstichting is een non-profitorganisatie zonder subsidies, onze inkomsten zijn vooral afkomstig uit giften en contributie van donateurs, er is dus geen winstoogmerk. En onze activiteiten richten zich vooral op het behoud van natuur en cultuur van de Veluwe!
De weblog van de Jac. Gazenbeekstichting trekt door haar grote verscheidenheid aan artikelen en verhalen veel bezoekers, die hiervan geheel gratis gebruik kunnen maken, omdat de weblog vrij toegankelijk is.
Er bevinden zich – heel bewust – geen advertenties op ons weblog en dat willen wij graag zo houden, maar het ‘up to date’ houden van de weblog en steeds weer zorgen voor nieuwe artikelen en verhalen, vergt veel tijd en energie. En… brengt uiteraard – naast alle andere stichtingsactiviteiten – ook veel kosten met zich mee.

Om ons daarbij te helpen, kunt u de stichting natuurlijk steunen met een financiële bijdrage!

U kunt uw bijdrage overmaken op:

IBAN:  NL54 INGB 0006 2612 71 – t.n.v.  Jac.Gazenbeekstichting  Ede

BIC: INGBNL2A

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/11/06/alweer-250-000-bezoekers-erbij/