GrootNieuws Radio op pad met Louis Fraanje

Louis Fraanje vertelt over zijn passie voor bomen… 
GrootNieuwsRadio – De Nieuwe Morgen – Morgenvroeg is Louis Fraanje alweer voor de laatste keer in deze reeks wandelingen op pad met Annemarie Biljard in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Ze hebben het over bomen en daar heeft hij wat mee! Het laatste deel dus alweer luister maar mee…
Groot Nieuws uit de Natuur, ons item komt morgenvroeg iets na 06.30 en 08.30 uur te beluisteren in De Nieuwe Morgen bij Groot Nieuws Radio… Op pad met Annemarie Biljard door de wondere schepping in Park Hoge Veluwe…
Annemarie Biljard en Louis tijdens de opnamen voor het radioprogramma – Foto: ©Fransien Fraanje

Annemarie Biljard en Louis tijdens de opnamen voor het radioprogramma – Foto: ©Fransien Fraanje

Radiofragment

Groot Nieuws Radio is het christelijke radiostation van Nederland. Je kunt luisteren via de app, website, DAB+ en interactieve tv. Het fragment werd vanmorgen net na half 7 en herhaling net na half 9 uitgezonden .

.
*********************************************************************************************************************
.
Passie voor bomen – Foto: ©Fransien Fraanje

Passie voor bomen – Foto: ©Fransien Fraanje

Annemarie Biljard in haar element – Foto: ©Groot Nieuws Radio

Annemarie Biljard in haar element – Foto: ©Groot Nieuws Radio

 

 

 

 

 

 

 

 

Annemarie Biljard

Haar wekker gaat iedere ochtend al heel vroeg, zodat ze op tijd in de studio van Groot Nieuws Radio kan zijn.

Annemarie Biljard (1977) presenteert het programma De Nieuwe Morgen, voor haar dé manier om passie voor radio en passie voor God te combineren. “Ik denk dat er geen ander radiostation in Nederland is waar dat zo duidelijk kan als hier. Het is bijzonder dat we als christenen vanuit verschillende achtergronden in gesprek kunnen gaan over ons geloof.”

Vandaag gemist :https://ssl.streampartner.nl/…

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/09/08/grootnieuws-radio-op-pad-met-louis-fraanje/