Bewustwording… een prachtig begin van de Lente

Om over na te denken…

Deze prachtige tekst hieronder kreeg ik zomaar spontaan aangereikt van een zeer gewaardeerde vriendin. Het sprak mij erg aan, laat ik het nog anders zeggen, het raakte mij diep in mijn hart, zoveel wat ik herkende en voelde. En… ik dacht meteen aan al die anderen, die onzekerheid en twijfels tijdens deze crisis.
Ik vroeg haar of ik hem mocht publiceren op mijn facebook en ons weblog, waar ze direct mee instemde. Dus… bij deze ter bemoediging voor u allen!

Met het kleurrijke Verbondsteken van de Schepper op de achtergrond - Foto: Fransien Fraanje

Met het kleurrijke Verbondsteken van de Schepper op de achtergrond – Foto: ©Fransien Fraanje

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/03/20/bewustwording-een-prachtig-begin-van-de-lente/