“Volle bak” bij lezing over de Veluwe in Barneveld

Vrijdag 6 maart 2020 – Geweldige opkomst in Kerkelijk Centrum Rehoboth te Barneveld 

Vanavond “volle bak” bij een schitterende presentatie in Rehoboth. Bij elkaar ruim 250 bezoekers genoten van de serie “Landleven op de Veluwe”, die door Louis Fraanje op een humorvolle wijze vertoond werd.

En wat zeer bijzonder was, dat er ook heel veel jeugd naar de lezing was gekomen.  Nog ruim voor aanvang van de avond zat de zaal al bijna vol, wat een geweldige opkomst, Louis en Fransien Fraanje waren zeer onder de indruk. En het publiek ook, een leerzame avond met veel humor en sfeer voor jong en oud.

Volle bak in Kerkelijk Centrum Rehoboth, bij elkaar zo'n 250 bezoekers - Foto: ©Fransien Fraanje

Volle bak in Kerkelijk Centrum Rehoboth, bij elkaar zo’n 250 bezoekers – Foto: ©Fransien Fraanje

Ik had een oude camera meegenomen, zo'n echt ouderwets Agfa boxje - Foto: ©Fransien Fraanje

Louis Fraanje had een oude camera meegenomen, zo’n echt ouderwets Agfa boxje – Foto: ©Fransien Fraanje

Oude camera

Natuurlijk werd de jeugd regelmatig betrokken bij zijn praatje. waarbij soms iemand naar voren mocht komen om iets te vertellen, wat overigens door het publiek zeer gewaardeerd werd. En daarnaast had Fraanje ook een oude camera meegenomen, zo’n echt ouderwets Agfa boxje. In de pauze liet hij die aan de kinderen zien en vertelde hoe dat vroeger in z’n werk ging. Dat vonden ze blijkbaar wel heel bijzonder, geen accu en geen kaartje, hoe was dat nou toch mogelijk?

De grootste fans zitten op de voorste rij te zwaaien - Foto: ©Fransien Fraanje

De grootste fans zitten op de voorste rij te zwaaien – Foto: ©Fransien Fraanje

- Foto: ©Fransien Fraanje

– Foto: ©Fransien Fraanje

Geslaagde avond

Fransien kreeg vrijdagavond na afloop van de lezing over de Veluwe, uit handen van de heer Geurt Pol, ook nog een prachtige bos bloemen aangeboden van de organisatie Bond tegen Vloeken. Waarvoor onze dank!

Al met al een zeer geslaagde avond, waarbij zowel de bezoekers als de organisatie van de Bond tegen Vloeken en natuurlijk Louis en Fransien Fraanje, met plezier op terug kunnen zien!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/03/07/volle-bak-bij-lezing-in-barneveld/