Reewild in de sneeuw

Een mooie herinnering aan een ‘aanzit’ in de winter…

Het stelt allemaal misschien niet zoveel voor, het is een heel kort filmpje uit de beginperiode, maar ikzelf was er destijds best heel blij mee.  Inmiddels is het alweer een flink aantal jaren geleden, dat Louis en ik ergens verscholen in een schuilhut, zaten te wachten op de dingen die zouden gaan komen. Het had de nacht ervoor flink gesneeuwd en bijna alles was bedekt met een witte deken, daar kwam tijdens onze ‘aanzit’ nog weer wat extra sneeuw bij. Zolang stilzitten in de kou is niet altijd even leuk, maar aan de andere kant is het wel genieten, als het Veluwse bos haar winterkleed heeft aangetrokken.

Reewild

En als er dan plotseling – vanuit het niets – een reebok en een geit samen tussen de bomen van het besneeuwde bos, heel op hun gemak voorbij komen wandelen, ben je wel even perplex. Ik had een hele kleine fotocamera bij me, waar je ook mee kon filmen, ook was het wel wat ver weg, maar ik probeerde toch het tafereel vast te leggen. En het lukte nog ook, wat was ik er blij mee! Kijk maar en proef het wintersfeertje!

Bekijk ook het filmpje:

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/02/19/reewild-in-de-sneeuw/