Mogelijk weer drugsafval aangetroffen in Ede

Een verdacht busje in de berm van de Doesburger Molenweg

Ede – Op woensdag 28 maart zijn op de Doesburger Molenweg in een bedrijfsbusje enkele vaten met chemische stoffen aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart, daaruit moet blijken of het drugsafval betreft.

Omstreeks 22.45 uur kreeg de politie een melding van een verdacht busje in de berm van de Doesburger Molenweg. Deze stond naast een boom en er hing een sterke geur rond het busje. Toen de politie ter plaatse was aangekomen, werd genoemde bus aangetroffen. Gezien de sterke geur werd de brandweer ingeschakeld om te controleren of er sprake was van gevaarlijke stoffen. Toen, daar geen sprake van bleek te zijn, werd de bus door de politie meegenomen voor verder onderzoek.

Het bestelbusje op de Doesburger Molenweg – Foto: ©William Harthoorn

Meer dumpingen

Het onderzoek naar deze zaak wordt gevoegd bij de andere onderzoeken naar dumpingen van drugsafval in de omgeving van Ede. De politie vraagt getuigen die gisteravond iets gezien hebben in de omgeving van de Doesburger Molenweg zich te melden. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844.
(2018133689)

Logo Politie

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/03/30/mogelijk-weer-drugsafval-aangetroffen-ede/