600.000 bezoekers vinden de Veluwenaar!

De tijd staat niet stil en ook de teller niet…

De Veluwenaar is vandaag de magische grens van zeshonderdduizend  bezoekers gepasseerd en dat in ruim drie jaar tijd. Dat heeft de webmaster van de Veluwenaar zojuist gemeld!

Vanaf 1 september 2014 zijn we daadwerkelijk de ‘hits’ oftewel de unieke bezoekers bij gaan houden en ondertussen bleef de teller van onze weblog onverstoord doortikken.

En het is niet voor de eerste keer dat onze weblog een mijlpaal passeert, op 5 september 2016 stond de teller op  300.000 bezoekers  en vorig jaar op 5 augustus 2017 telde men een half miljoen bezoekers op ons weblog!

In een half jaar tijd, kwamen er 100.000 bezoekers bij en dat bracht de teller op…

Leefbare Veluwe

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich – zonder structurele subsidies –  geheel belangeloos inzet voor het behoud van de natuur en cultuur op de Veluwe. Mede door de steun van haar trouwe begunstigers, vrijwilligers en auteurs, kan de Jac. Gazenbeekstichting zich blijven inzetten voor de toekomst van een mooie en leefbare Veluwe!

Waardering

Het is wel volstrekt uniek voor een stichting als de onze, om zoveel bezoekers naar de weblog te lokken. Dat wil toch wel iets zeggen! En we mogen gerust aannemen, dat deze cijfers wel heel duidelijk aangeven, dat er ontzettend veel waardering is voor onze weblog “De Veluwenaar”!

vlag-wappert (1) - kopievlag-wappert (1)

***

Natuurlijk willen we vanaf deze plaats
onze bezoekers en de mensen die hun bijdrage aan de weblog leveren, 
heel erg bedanken! Geweldig!

e d a n k t !

______________________________________________________________________________________________________________________

Lees ook: 650.000 bezoekers op de Veluwenaar!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/02/05/zeshonderdduizend-bezoekers-vinden-veluwenaar/