Ballonfiésta Barneveld… nieuwe publiekstrekkers?

Special ballonshape van Kasteel de Schaffelaar en uitkijktoren De Koepel…

Vooruitlopend op het komende Ballonfiésta in Barneveld, stuurde Barnevelder Jan van Uffelen – bij onze vaste bezoekers van de weblog geen onbekende – een foto met bijgaand bericht naar de redactie van De Veluwenaar. Wij waren verrast door dit bericht met biijgaande foto.

Nooit gedacht dat ze van de Koepel en Schaffelaar ook een special ballonshape hebben laten maken (grapje). Nu worden beiden wereldwijd een publiekstrekker!

Uitkijktoren De Koepel en Kasteel de Schaffelaar boven koewei in Barneveld – 3D-Animatiefoto: ©Jan van Uffelen

Proefballonnetje

Allereerst willen wij de maker van de betreffende animatiefoto, de heer Jan van Uffelen complimenteren met dit staaltje 3D-kunst van de bovenste plank. Het roept natuurlijk direct vragen op, omdat momenteel het Lunterse Buurtbos volop in de belangstelling staat vanwege het Goudsbergproject.

Als de Stichting het Lunterse Buurtbos geld over heeft en zo’n special shape zou laten maken, dan zou de Koepel wereldberoemd worden en veel publiek gaan trekken. Met dit idee wil de 3D kunstenaar alleen maar even een proefballonnetje oplaten.

Met dank aan: Jan van Uffelen

____________________________________________________________________________________________________

Zaterdag 17 juni D.V. is het op de Goudsberg Open Dag.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2017/06/15/ballonfiesta-barneveld-nieuwe-publiekstrekkers/