250.000 oftewel een kwart miljoen unieke bezoekers

jubil25-2-2 (1)jubil25-2-2 (1)Een kwart miljoen oftewel 250.000 bezoekers!

Mooier cadeau kunnen we ons niet wensen tijdens dit
25 jarig jubileum.
Vanaf  1 september 2014 zijn we daadwerkelijk de ‘hits’ oftewel de unieke bezoekers bij gaan houden en ondertussen bleef de teller van onze weblog onverstoord doortikken.

In 20 maanden tijd  hebben 250.000 mensen onze weblog bezocht en… bekeken!

Op 2 januari jl. stond de teller op 190.000 en nog diezelfde maand op 200.000 bezoekers!
En… vandaag 20 mei op 250.000!
Dat er nu al binnen 4 maanden tijd zo’n 50.000 bezoekers bijgekomen zijn, dat is toch onvoorstelbaar!

Het is dit jaar dus al de derde keer dat er een record gebroken wordt!

 

record-250.000 - kopie

Razend populair

In nog geen twee jaar tijd, hebben we op ons weblog ruim 250.000 bezoekers mogen ontvangen! Een nieuw record, om het nog mooier te laten klinken, ruim een kwart miljoen. Natuurlijk willen we u en jullie, onze bezoekers en de mensen die hun bijdrage aan de weblog leveren, heel erg bedanken! Geweldig!

Het initiatief van de Jac. Gazenbeekstichting om in 2012 over te stappen naar een weblog, blijkt inderdaad een goede zet te zijn geweest. Ons weblog “De Veluwenaar”  is in een relatief korte periode echt razend populair geworden!

272_1

Interessante artikelen

Duidelijk is ook dat de mensen van de Jac. Gazenbeekstichting zich niet beperken tot een weblog met alleen maar informatie over de stichting. Nee… veel artikelen en verhalen van en over de Veluwe, veel foto’s en daar tussendoor ook filmpjes, maken de weblog juist zo boeiend en interessant.

Of zoals voorzitter Louis Fraanje het verwoordt: “Je ziet hier hoe onze mensen in het veld goed bezig zijn en met mooie, sfeervolle en informatieve verhalen komen, om de weblog voor een divers publiek interessant te houden.
Dat er gemiddeld per dag zo’n 400 unieke bezoekers op onze weblog terechtkomen en ook daadwerkelijk de artikelen lezen, is echt geweldig. Als je dat idee even op je laat inwerken, word je daar toch enorm blij van en geeft het de jarige Jac. Gazenbeekstichting tegelijkertijd ook een enorme steun in de rug!”

250000 - kopie

______________________________________________________________________________________________________________________

Lees ook: 300.000 unieke bezoekers op De Veluwenaar!

____________________________________________________________________________________________________

ZaalFloorIngangfloor-2-205Donateurs- en jubileumavond

Onze jaarlijkse donateursavond, op donderdag 6 oktober D.V. in Partycentrum Floor Lunteren , zal helemaal in het teken staan van ons 25 jarig jubileum. Nadere gegevens hierover leest u t.z.t op onze weblog!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2016/05/20/250-000-unieke-bezoekers/