Storing

storingABN-Amro had er last van, de ING had er last van, DigiD had er last van, Justitie had er last van en nu hadden De Veluwenaar en onze gewone website er last van: STORING .

U heeft het misschien gemerkt: de afgelopen week zijn wij, digitaal, heel slecht bereikbaar en af en toe zelfs onbereikbaar geweest. Dat was te danken aan een grote storing bij onze host (het bedrijf dat er voor zorgt dat onze websites op internet zichtbaar zijn).   Op een gegeven moment was de Veluwenaar weer bereikbaar maar toen ontbraken bij een groot aantal artikelen de foto’s.

Inmiddels is de oorzaak van de storing achterhaald en zijn er nood- maatregelen genomen om toch weer op internet vertegenwoordigd te zijn.

Aan een definitieve oplossing van de problemen wordt, door onze host, hard gewerkt en de foto’s konden we zelf weer terug zetten. Als alles volgens plan verloopt zijn De Veluwenaar en onze gewone website binnenkort weer net zo snel als u van ons gewend bent.

Helaas is er wel vertraging ontstaan bij het plaatsen van nieuwe artikelen en bij het maken van onze nieuwsbrief.
De komende tijd gaan we ons best doen om de verloren tijd in te halen en de vertraagde artikelen alsnog te plaatsen. De nieuwsbrief moeten we dankzij de storing helemaal opnieuw maken maar als alles gaat zoals gepland moet u die uiterlijk begin volgende week tussen uw e-mails vinden.

Update: De nieuwsbrief is woensdag 26 juni eindelijk verzonden

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2013/06/20/storing/