Ontmoeting met een edelhert

Het zal je maar gebeuren, je bent aan het wandelen en… plotseling steekt er vlak voor je een groot edelhert de weg over. Dat overkwam Louis Fraanje een aantal jaren geleden tijdens een boswandeling. Een goede kennis maakte enkele foto’s van dit unieke moment en beloofde de betreffende plaatjes op te sturen. Het kwam er maar niet van, en de foto’s gingen in de la. Totdat ze elkaar onlangs weer eens tegenkwamen in het bos. “En…” vroeg Louis, “hoe is het afgelopen met de foto’s die je maakte van mij en dat hert?” “Och, die waren niet zo geweldig geworden, maar ik kan ze alsnog wel sturen”, was zijn antwoord. Het resultaat van de ontmoeting ziet u hier onder.
[slideshow_deploy id=’1802′]
Het grote hert is misschien zo’n tien meter van Louis verwijderd, kijkt een keer en vervolgd zijn weg.
Al met al toch een leuk natuurmoment, wat je niet elke dag meemaakt.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2013/01/13/ontmoeting-met-een-edelhert/