Opschonen van de Poelheide bij Lunteren

Zo’n dertig schoolkinderen uit groep 8 van basisschool De Triangel
te Lunteren hielpen op vrijdag 12 september 2008 mee om de jonge dennetjes, berkjes en eikjes te verwijderen van de Poelheide in het Lunterse Buurtbos.
Wanneer dit niet gebeurt groeit dit open heideterrein dicht en wordt het bos. De Jac.Gazenbeekstichting heeft, samen met mevrouw Christien Dirkse van het Buurtbos en boswachter Gert Ribbers, vorig jaar het initiatief genomen om deze traditie weer op te pakken. Na afloop genoten de kinderen en de leiding van de heerlijke broodjes worst en chocomel, verzorgd door Partycentrum Floor uit Lunteren en gesponsord door de Rabobank Harskamp-De Valk-Lunteren.

[slideshow_deploy id=’500′]

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2008/09/12/opschonen-van-de-poelheide-bij-lunteren/