2020 – Goede Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar – 2021

Kerst en Nieuwjaarswens…

Hierbij wil ik namens het bestuur van de Jac. Gazenbeekstichting,  heel graag vanaf deze plek allereerst onze vaste vrijwilligers bedanken voor hun inzet. En tegelijkertijd de ondersteuning van onze trouwe donateurs in het afgelopen jaar. Want ook al zijn we klein, aan ‘dapperheid’ ontbreekt het ons zeker niet!

Hierbij aansluitend willen wij natuurlijk ook heel graag de vele bezoekers van ons weblog “De Veluwenaar” en tegelijkertijd ook iedereen die de Veluwe en de Jac. Gazenbeekstichting een warm hart toedragen, hele goede Kerstdagen en een voorspoedig, gezond en vooral ook gelukkig Nieuwjaar toewensen!

Hartje winter in de Veluwse bossen – Foto: ©Louis Fraanje

Hartje winter in de Veluwse bossen – Foto: ©Louis Fraanje

.
Louis Fraanje, voorzitter – Jac. Gazenbeekstichting

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2021/12/20/2020-goede-kerstdagen-en-gelukkig-nieuwjaar-2021-2/