Herderin Christien Mouw aan de kant gezet!

Jarenlang schreef ze voor ons weblog De Veluwenaar…

Wij waren met stomheid geslagen toen we vandaag het onderstaande artikel lazen in de Stentor.

Reactie…

In een reactie laat voorzitter Jan van Unen van de SGNN weten de op deze manier naar buitengekomen publicatie te betreuren en het jammer te vinden dat door Christien zo op de man wordt gespeeld. “We zijn Christien enorm dankbaar voor alles wat zij voor de kudde gedaan heeft maar het hebben van een schaapskudde is net als het runnen van een onderneming en vergt aanpassingen op zijn tijd. We hebben een gezonde kudde, wat zich weerspiegelt in lagere dierenartsenkosten, en hebben ons beleid aangescherpt in lijn met wet en regelgeving. Dit vroeg ook om aanpassing van de vrijwillige herders. Helaas hebben wij hierdoor de samenwerking met Christien moeten beëindigen”.

______________________________________________________________________________________________________________________

Lees ook de reactie van schaapherder Marc Baars:  31 december 2018

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/12/31/herderin-christien-mouw-aan-de-kant-gezet/