Hert Lambertus op de Hoge Veluwe – Deel 8

Donderdagavond 12 april 2018 – Onze plannen kwamen uit…

Gisteravond weer op naar de Hoge Veluwe! Na wat gegeten te hebben in de tijdelijke Koperen Kop, zijn we gelijk doorgereden naar de plek waar we Lambertus weer hoopten aan te treffen, om te kijken of de rechter stang er ook af was. Dat kon haast niet anders want op de foto’s van de vorige dag kon je al duidelijk een soort breuk zien.

Lambertus is nu allebei de geweistangen kwijt – Foto: ©Johan Jansen

Lambertus is nu allebei de geweistangen kwijt – Foto: ©Johan Jansen

Een vreemde gewaarwording zo zonder gewei – Foto: ©Johan Jansen

Rechterstang afgeworpen

Snel naar het zo langzamerhand ‘bekende’ veld gelopen en… ja hoor, wat we gehoopt hadden werd bewaarheid. Lambertus stond héérlijk te grazen en was ook weer in gezelschap van hetzelfde roedel herten als de dagen ervoor en… inderdaad, ook de rechterstang had hij nu afgeworpen.

Een heel grappig gezicht, maar wel een beetje kaal – Foto: ©Johan Jansen

Lambertus is nu helemaal ‘kaal’ – Foto: ©Johan Jansen

Een ‘kale’ Lambertus

We hebben hiervan een aantal foto’s gemaakt en Jacqueline wat gefilmd. Het was mooi zo, we bleven nog even rustig met hem alleen, want z’n kompanen hadden zich ondertussen wat teruggetrokken. Na deze prachtige avond met een ‘kale’ Lambertus, pakten we onze spullen op en lieten hem verder alleen.

Lees ook: Hert “Lambertus” op de Hoge Veluwe – Deel 9

______________________________________________________________________________________________________________________

Bekijk ook het filmpje:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/04/13/hert-lambertus-op-hoge-veluwe-deel-8/