Wat is de natuur toch mooi…

Eten… en gegeten worden!

Zoals u inmiddels wel heeft kunnen zien en lezen, publiceren wij heel veel schitterende foto’s en verhalen over de natuur op ons weblog. Maar… dat het er in de natuur niet altijd even lief en aardig naar toe gaat, is ook een duidelijk gegeven. Het is vaak “Eten… en gegeten worden”!

Op het internet zagen wij een cartoon van Sion Oppeneer. Wij vonden deze – letterlijk en figuurlijk – wel heel mooi en duidelijk aansluiten op het thema: “Natuur”!

316_Natuur

In ontwikkeling

Op 5 maart 2005 is de eerste G-Lec uitgewerkt. De naam is uit het niets gekomen en heeft pas later een betekenis gekregen: Graphic Lecture. Sinds de eerste G-Lec, die zwart-wit was en zonder de nu onmisbare karakters van Nigel en Coller, is er een hoop veranderd (en hopelijk verbeterd) tot wat het nu is. En nog steeds is het in ontwikkeling! Daarom ben ik ook altijd in voor ideeën welke geplaatst kunnen worden in de reacties op de comics maar ook per email naar info@g-lec.nl. Ook voor andere doeleinden kan dit adres gebruikt worden (bijv. gebruik comics of speciaal verzoek).

Met vriendelijke groet, Sion Oppeneer

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2015/05/22/wat-is-de-natuur-toch-mooi/