Verdrinken in de schoonheid van de Hierdense Beek

Een plaatjeDe titel van dit stukje is natuurlijk beeldspraak. Maar het moet gezegd worden, 25 (amateur)fotografen van de KNNV- fotowerkgroep “Camera Natura” hebben het stroomgebied van de Hierdense Beek werkelijk schitterend vastgelegd.
Uit hun werk zijn een 30-tal foto’s gekozen, die sinds 8 januari te zien zijn in de hal van het gemeentehuis van Ermelo.
De onderwerpen zijn: de rijke natuur- en cultuurhistorische waarden, het imponerende landschap, de flora en de fauna  van de Hierdense Beek.    De werkgroep heeft maar liefst twee jaar aan de tentoonstelling gewerkt.

Al met al is het echt een tentoonstelling geworden die we de bezoekers van De Veluwenaar aan kunnen raden.
U kunt nog tot 14 februari in het gemeentehuis van Ermelo terecht.
Heeft u geen tijd of is Ermelo te ver?  Geen probleem, tussen van 17 tot 31 maart biedt het Harderwijker gemeente- huis onderdak aan de foto’s.
Daarna, in de periode april/mei (de precieze data zijn nog niet bekend) kunt u de foto’s bewonderen in bezoekers-centrum van Staatsbosbeheer bij het Transferium Nunspeet..

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2014/02/05/verdrinken-in-de-schoonheid-van-de-hierdense-beek/