Lammetjesdag groot succes

kinderen met lammetjes in armenAfgelopen zaterdagmiddag hield de schaapskooi in Elspeet open huis. Omdat het, voor het grote publiek, de eerste gelegenheid is om kennis te maken met de nieuw geboren lammetjes wordt dit open huis ook wel ‘Lammetjesdag’ genoemd. Tussen twee en vier uur ‘s middags was het een komen en gaan van ouders met kinderen die de lammetjes wilden zien, aaien en knuffelen. De schatting is dat er tussen de 100 en 150 mensen naar Lammetjesdag kwamen. De leden van de Raad, de wethouder en de burgemeester waren persoonlijk aanwezig

Jachthoorn Blazers ElspeetDe Jachthoorn Blazers uit Elspeet zorgden voor een feestelijke muzikale omlijsting en hebben wel zeven keer van zich laten horen.Bakker Piet
Het was een hele gezellige middag en hoewel de wind erg koud aanvoelde was het in de kooi behaaglijk warm.Daar werd door de Vrienden van de schaapskudde warme chocolademelk geschonken met een lekkernij van Bakker Piet!

Meer dan 40 bezoekers maakten gebruik van de mogelijkheid een lam te adopteren!  Daar is het bestuur heel blij mee. Natuurlijk is het bestuur ook blij met de super geslaagde middag. Dank aan de herders en de vrijwilligers.

De schaapskudde uit Elspeet daar kunt u niet omheen !

Hans Kok, voorzitter Stichting Schaapskudde Gemeente Nunspeet
Lammetjesdag1

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2013/02/25/lammetjesdag-groot-succes/