Fijne Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar!

Ontmoeting met een edelhert in de sneeuw op de Hoge Veluwe – Foto: ©Louis Fraanje

*********************************************************************************************************************

Kerstgedachte

Terugkijkend op het jaar dat bijna achter ons ligt, is er ontzettend veel gebeurd, familie, vrienden en kennissen die niet meer leven en waar je nog regelmatig aan terugdenkt. Het zijn de lege plekken in ons leven, die je soms naar de keel grijpen.

Vooral tijdens het Kerstfeest en bij de overgang van het ‘oude’ naar het ‘nieuwe’ jaar, komen zulke herinneringen nog veel sterker naar boven. Naast de vreugde, dat er weer een heel ‘nieuw’ jaar voor ons ligt, mogen wij ook best eens even ‘stilstaan’ bij het verdriet wat achter ons ligt!

vrede beeld

Bedankt!

Graag wil ik, namens het bestuur van  van de Jac. Gazenbeekstichting, onze vrijwilligers en ‘trouwe’ donateurs, heel erg bedanken voor hun inzet en bijdragen in het afgelopen jaar.

Alle waardering daarvoor!

Daarnaast willen wij natuurlijk ook alle bezoekers van ons weblog “De Veluwenaar” deze Kerstgedachte” meegeven en…  tenslotte iedereen een vredig, gezond en vooral Gelukkig Nieuwjaar toewensen!

Louis Fraanje, voorzitter  –  Jac. Gazenbeekstichting

*********************************************************************************************************************

Bekijk en beluister:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2017/12/13/fijne-kerstdagen-en-gelukkig-nieuwjaar-2/